Biler i topklasse.
Uovertruffen service.

Leasing og køb
Med en høj faglighed kan vi tilbyde dig rådgivning til at vælge den rigtige bil, på den mest økonomisk fornuftige måde.
Varebiler
Uanset om det handler om køb eller leasing kan du være sikker på at modtage fornuftig og korrekt rådgivning hos os.
Udlejning
Behovene kan være mange, og derfor har vi oprettet et udlejningskontor i vores butik. Her kan du leje minibiler, større personbiler eller varevogne for en kortere periode.
Værksted
Vi tilbyder hos Max Garage et service efter bogen, hvor du naturligvis opretholder din bils fabriksgaranti.

Hvad gør os anderledes?

Hos Max Garage tror vi på uovertruffen service. Vi vil være den mest servicemindede virksomhed i bilbranchen. Intet ønske er for stort og ingen detalje for lille, når vi rådgiver, sælger, servicerer, reparerer, leaser eller udlejer til vores kunder. Vi er sat på jorden for at hjælpe dig.

Det er derfor, vi har gratis lånebil på vores værksted, og gratis hente/bringe-ordning, når din bil går i stykker. Det er derfor, vi står for restværdien på din leasingbil, og derfor vi altid er klar på en snak og en kop kaffe fra Espresso House.

Max Garage skal være et dejligt sted at besøge. Kig ind i butikken og lad os høre, hvad vi kan hjælpe dig med. Vi kan hjælpe dig med:

  • Premium luksusbiler
  • Personbiler
  • Varebiler
  • Udlejning af biler og varebiler
  • Værksted

Vi glæder os til at se dig.

Super god og hurtigt service. Det er et hyggeligt bilhus med kompetencerne i orden. De er helt nede på jorden og så serverer de en super god kop kaffe. Skal du have ny bil eller serviceret din nuværende bil kan Max Garage absolut anbefales.

Rikke fra Trustpilot

Rikke Struve

Trustpilot anmeldelse